Velkommen til min blog!

…. Og TAK fordi du læser med! 🙂

Alt det her med selv at skulle blogge – eller skrive mine tanker og gøremĂĄl ned, for det er jo egentlig det blogging ogsĂĄ er – er heeeeelt nyt for mig. Jeg har da skrevet diverse gode noveller og røverhistorier i “folkeren” og i gymnasiet og da ogsĂĄ blevet belønnet rigeligt herfor, men blogging, det er virkelig noget andet. Der giver man jo pludselig meget af sig selv, ikke kun til den lærer, der sidder med en næsten tom rød kuglepen og sin kop kaffe nr 14 torsdag aften, og nærmest ikke magter at kaste sig ud i endnu en elevs svar pĂĄ, hvorfor Lektor Blomme egentlig var sĂĄdan et stort svin? Men fordi, at jeg giver HELE VERDEN (altsĂĄ hvis man nu var sĂĄ interessant at ALLE gad læse med) muligheden for, at følge med i MIT liv. AltsĂĄ mig, Nicole, og min families liv…. Spændende og dog en overvejelse værd, vil jeg sige.

At jeg elsker at skrive og diskutere med mig selv, det har disse skriverier dog til fælles, og det er faktisk nok derfor, at jeg kaster mig ud i det her! Det skal siges, at det fan’mer ogsĂĄ har været længe undervejs, for jeg er virkelig hverken særlig computerteknisk eller god til at tage en beslutning – og stĂĄ fast! Det skal den her blog derfor ogsĂĄ handle om.

Jeg er nemlig nok Ă©n af verdens syv vidundere, i hvert fald nĂĄr det kommer til at være ubeslutsom. Mit bagland har af mange omgange (rædi’ rædi’ rædi’ mange omgange) sagt, at jeg bare skal springe ud i det og ikke se mig tilbage … I hvert fald ikke før om noget tid… lang tid.. eller i hvert fald rigmelig lang tid…. ellers kan det være jeg ikke kan beslutte mig for, om det var forkert at lave en blog og om jeg sĂĄ skal slette den igen?

Derudover skal det selvfølgelig ogsĂĄ nævnes, at jeg er den heldige vinder af at dele hjem og barn med en i sandhed særdeles flot og MEGET computerteknisk mand – WIN! SĂĄ den del, er der altsĂĄ allerede helt styr pĂĄ. Ham, hus og barn skal I nok komme til, at høre meget mere om, for jeg er nemlig tosset med, at fortælle om min dejlige familie. 🙂

For ikke at risikere, at I bliver nød til at holde tisse og spisepause imens I læser med her, så afslutter jeg mit aller-aller-aller første indlæg og bibeholder det i novelle-længde i stedet for at køre den helt dyre roman-style.

Endnu engang tak fordi I læste med! 🙂 Skriv gerne en kommentar, hvis I har ønsker om noget, jeg skal skrive om eller noget I gerne vil vide. – og husk at følge med pĂĄ Instagram https://www.instagram.com/nicolelaustrup/, for der kommer til at foregĂĄ en hel del.

//Nicole

7 thoughts on “Velkommen til min blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *