Una cerveza por favor! – and keep them coming!

YAS! Så er der dømt sommerferie! Jeg har de sidste måneder været lærervikar for de dejligste børn på en super feee’ skole ikke så langt herfra. Historien bag er nemlig, at jeg har taget halvdelen af læreruddannelsen, og elsker at arbejde med børn og lære fra mig. Sidste skoledag har egentlig bare stået på hygge i klasserne, orienteringsløb og rundboldkamp (lærer mod elever – lærerne gik gladest derfra!) Sidste skoledag betød så også, at jeg har skulle sige farvel til alle de små søde personligheder, og WAUW, det var noget hårdere end jeg havde forventet. Man kommer ind under huden på hinanden selvom det kun er en kort periode jeg har været hos dem, og det er virkelig dejlige børn alle som en.

Nå, men hvad skal der så ske nu? Tja, først og fremmest skal jeg dæleme holde Siesta hver dag, have stængerne op og bare nyde solen, blomsterne og min dejlige familie, imens jeg hører “Vamos a la playa” for fuld udblæsning på terrassen og sørge for, at vi aldrig render tør for iskold rosé og vandmelon. Hvad der kommer til at ske efter sommerferien, det må I vente med at høre om lidt endnu 🙂

Vi skal også på et tidspunkt et smut ud at rejse sammen med min søster, hendes mand og deres dejlige børn! Vi glæder os helt vildt, og det er Leonoras første ferie sydpå – det bliver SÅ spændende 🙂 Vi skal herhen: https://www.spies.dk/cypern/ayia-napa/sunwing-sandy-bay-beach og vi har bestilt All-inclusive, samt et hotelværelse, hvor der er alt til børn; tremmeseng, potte, badekar, børnesikring, indhegnet terrasse, mikroovn osv. osv. – vi kommer æk’ til at mangle en skid. For mig er ferie lig med så lidt madlavning, vasketøj og andre huslige pligter som muligt, så at skulle ned på et hotel, hvor maden bliver serveret, drikkevarerne altid er kolde og sengen reder sig selv – det dur!

Hvad skal I i jeres sommerferie?

//Nicole

2 thoughts on “Una cerveza por favor! – and keep them coming!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *