Pyntedukke eller terrængående type??

Ja, hvilken én er jeg egentlig? Og kan de kombineres??

Lad med starte med at pointere, at jeg ELSKER alt som glimter og ser smukt ud, og det har jeg altid gjort! Jeg har lange negle, nyder en pæn makeup og flot frisure, smykker og så er jeg en sucker for tøj og sko – gerne i den meget feminine stil. MEN jeg har også dage, hvor lærredet er helt og aldeles neutralt. Det vil sige, hvor jeg har hyggetøjet på, håret sat i en meget tilfældig og ikke altid nyopsat knold, og hvor min hud bare får lov til at ånde uden nogen som helst krigsmaling udenpå.

Det, venner, hedder balance, og det skal der også være plads til.

Uanset om du er til gummirøjser eller stiletter… Valget er dit!

Jeg synes det er vigtigt, at man ser velplejet og nyvasket ud, når man går ud af sin dør, og at man ligesom har tænkt over, at andre mennesker også skal se på én. Jeg synes det er ærgerligt, når jeg kan lugte (ikke dufte) et andet menneske, og jeg tænker, at de fleste har det på samme måde.

Jeg kan sagtens tage til købmanden her, hvor vi bor, for lige at hente en liter mælk, i mit hyggetøj en søndag eftermiddag, men som udgangspunkt, går jeg sjældent udenfor en dør uden at være “nypudset”. Sådan er jeg opdraget og det er jeg stolt af. Det er også sådan jeg opdrager min egen datter, og det er sådan jeg synes, at det bør være.

Solbrillerne er en fast del af outfittet, også selvom man kun er 1,5 år gammel! 🙂

Inden I nu tænker “slap sgu da lige af og prøv at lugte lidt af armsved!”, vil jeg sige, at jeg jo har været hestepige stort set hele mit liv, og jeg kan sagtens svine mig til – og nyde det – så længe jeg kan få mig et langt varmt bad efterfølgende. Da jeg havde hest var jeg på ingen måde snavs-forskrækket (og det er jeg i øvrigt stadig ikke), og jeg kunne da også sagtens muge ud samtidig med at jeg spiste frokost – no problemo! Der er også, i min verden, forskel på at blive beskidt af havearbejde eller en tur hos hesten, og så ikke vaske hænder efter at have været ude og handle ind eller på toilettet, eller lugte af armsved fordi man ikke tror andre kan lugte en. (Psssst! Det kan vi godt!) Jeg har A L T I D håndsprit med mig og bruger det flittigt, både for min egen og andres skyld. Endnu en ting, som jeg synes er god stil.

Flot fyr – Hushnow Firfod
Hotmail – min helt klare stjernehest!

Når det kommer til valg af outfits, handler det for mig ikke om, hvad moden er, men hvad JEG synes er pænt. Jeg kan godt have sæsoner, hvor jeg er glad for, at jeg har tøj hjemme i skabet, af den simple årsag at jeg synes de aktuelle kollektioner er pis’ grimme! Omvendt kan jeg også have tidspunkter, hvor jeg nærmest bare gerne vil have én af hver af alle ting, fordi det er lige præcis min smag. Jeg har altså min egen stil og det smitter selvfølgelig også af, på min datters garderobe (og min kærestes), og jeg vælger ting jeg inderligt synes er pæne. Jeg køber og kun tøj og sko, som virkelig ved jeg kommer til at elske og have i mange år – hvis ikke jeg har dén følelse i maven, så køber jeg det ikke.

Derudover bevæger jeg heller ikke så meget i “brug-og-smid-væk-kulturen” som jo desværre er den mange modebrands lever af. De producerer billigt tøj i lav kvalitet, som de sælger til billige penge, fordi vi forbruger hele tiden ønsker forandring og vil være med på beatet, når moden skifter.

Jeg har tøj fra da jeg gik ud af folkeskolen, som jeg stadig kan passe og bruger flittigt. Meget af tøjet er dog også af rigtig god kvalitet og har da også ligget i en lidt højere prisklasse, men hvis det holder længe og glæder længe, så er det sgu da win-win på alle leder og kanter?! Vi skal jo lige skænke vores kære planet en tanke, når vi handler og smider ud, så køb fornuftigt og brug fornuftigt.

Keep calm and enjoy life!

Men altså back on track – jeg er nok en solid blanding af de 2 ovennævte typer, og jeg befinder mig godt i både galla og joggingbukser – så længe mine basics er i orden (pæne negle, fødder, hård og hud), og så kan resten jo variere fra dage til dag og alt efter situationer. 🙂

Ha’ nu lige en vidunderlig dag og tænk positivt – det giver så meget glæde og overskud! 🙂 Alt det bedste til jer.

//Nicole

2 thoughts on “Pyntedukke eller terrængående type??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *