Pick me up, hoooman! Love from Poo

Jeg tænker 90% af tiden positivt, fordi at det har jeg valgt! Jeg er sikker på, at man med et positivt sind, lever længere og lever gladere (obviously), og hvem gider egentlig ikke det?!

Men de resterende 10% kan virkelig være solide, og når negativiteten rammer, så bider den sig fast som en klam tæge og suger al energi og livskraft ud af mig – satans.

Jeg bliver heldigvis bedre til at vinde over det lille svin og rykke den rundt med pincetten den giver slip – og så mase den! SPLAT! 1-0 til motter.

For selvom at jeg også kan blive ramt af en skide sur mine og derved træner mine knapt så flatterende surhedsrynker mellem øjnene, så bliver jeg bedre og bedre til at få det bearbejdet hurtigt, så jeg igen kan komme tilbage på rette kurs.

MEN……

Jeg kan fandme nærmest blive ondt i sulet, hvis jeg ser en hundejer som ikke samler en hundelort op efter sin hund, og især, hvis hunden har valgt at tabe sig, midt på fortovet eller på en sti, hvor det i ny og næ sker, at andre end hundejeren selv også befinder sig.

Eks., og JA jeg taler af erfaring, så KUNNE det jo være, at man gik en tur med en barnevogn og ikke lige havde nogen hundelorts-radar installeret på karetten, så man i stedet for at trille elegant udenom, trillede knapt så elegant lige ned i skidtet – not cool dude, not cool!

Det kunne OGSÅ være, at man var ude at gå med sit lille barn (her taler jeg heldigvis ikke af erfaring, 7-9-13), som med øjnene misser hundelorten, men i stedet har en hundelortsmagnet i skoen og …. ja gæt. Det kunne også være et ældre menneske med rollator, eller måske et menneske i kørestol, som havde et uheldigt møde med hundelort…

Njå, men jeg er typen der tror på karma og på skæbnen… og selvhjælp

Der kommer en dag….

En dag, hvor de selv træder i en kæmpe stort lort – helst fra en Grand Danois, helst i bare tæer og den skal helst være HELT frisk. Og med den tanke, bliver jeg faktisk helt glad igen, og jeg håber bare, at jeg er så heldig, at få lov til at overvære episoden.

…. Eller en dag, hvor al hundelort i området tilfældigvis ligger lige på sådan en hundejers fortrappe….

Der bor sådan en hundejer her i området… og han har en fortrappe.

Vi er ‘æk venner – ej heller praktiserer vi den venlige udgave af en hilsen, når vi mødes på vores vej…

Vi hilser med den midterste finger..

Nu vil jeg ud og gå en tur med min hund 🙂

God aften til jer

//Nicole

One thought on “Pick me up, hoooman! Love from Poo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *