Mødre – lad os løfte hinanden!

Det er bare så vigtigt, at vi er her for hinanden.

På de sociale medier, tales der hele tiden om mor-politiet, og bloggere bliver ind ad en kant, indberettet til kommunerne, fordi nogle co-moms – eller skulle man desværre hellere kalde dem “enemy-moms” – enten ikke deler samme holdning, eller desværre ikke ser tingene i en større sammenhæng. Måske på grund af manglende overskud selv, måske på grund af jalousi eller måske på grund af nedsat fantasi/evne til at forestille sig ting.

Jeg synes det er så trist, at nogle ødelægger det for andre, uanset årsag. Jeg er helt enig i, at hvis man oplever et kæmpe svigt via de sociale medier, jamen så er det vores PLIGT at reagere. Vi er vores børns eneste stemme og advokat, og vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt, for at passe på dem. Men hvis vi bliver for “hurtige på aftrækkeren” af den ene eller den anden årsag, kunne det så tænkes, at vi rent faktisk kan være med til ødelægge en familie et eller andet sted?

Jeg tænker især på 2 eksempler jeg er stødt på i den seneste tid. Bloggerne Alexandra som står bag bloggen “Migogmintinderbaby” http://migogmintinderbaby.dk og bloggeren Josefine Valentin http://www.josefinevalentin.dk.

De er begge to kvinder som blogger om alt muligt ligefra fashion, skønhed, selvudvikling, tabuer, BØRN og meget meget andet rigtig spændende. Men de har begge, i dén grad, stiftet bekendtskab med mor-politiet og desværre også med kommunerne hvor de bor, da de er blevet indberettet fordi de, ifølge én eller anden følger (nok en fellow mom), har omsorgsvigtet deres barn.

Den ene på det grundlag, at hun og hendes mand måtte være alkoholiseret under graviditeten, fordi hun havde lagt billeder op, hvor de havde været afsted ude og spise, og der var blevet skænket vin i glassene på bordet de sad ved, og hun så tog et billede af det flotte bord og lagde op. Den tjener må være bag lås og slå, for at opildne en gravid til alkoholisme. Eller også skulle man indberettet HENDE for at drikke alkohol under sin graviditet?! Eller, ved I hvad venner, måske skulle man passe sin helt egen tallerken og stikke en finger i jorden og så prøve at bruge sin sunde fornuft inden man drager en konklusion, som kan have konsekvenser for andre menneskers liv….. Jeg tænker lige vi allesammen øver os på det sidste!

Den anden kvinde blev indberettet fordi sønnen havde fundet, wait for it, et stykke helt uskyldigt sexlegetøj, som moderen havde reklameret for via et samarbejde med en virksomhed. Den søde knægt er 3-4 år gammel og han har ikke den fjerneste idé om, hvad det var han fandt og jeg er HELT sikker på, at det ikke har skadet ham OVERHOVEDET! Hvad hvis det var en køkkenkniv han havde fundet, havde I så reageret ligesådan? Den kan han jo i teorien til enhver tid finde, og det kan jeres børn også. Den er langt mere farlig end en dildo, men åbenbart også heeeeeeelt okay, for en køkkenkniv har vi jo allesammen. Er det i virkeligheden fordi I er forarget over, at der findes sexlegetøj og at sex er en ting, vi ikke nødvendigvis behøver at tie ihjel. Sorry venner, men så lad være med at følg med, hvis tanken om sex gør jer ilde til mode, og lad det være en gåde, hvordan JERES unger er kommet til verden…

Undskyld mig, men jer som lystigt anmelder disse kvinder som fx dem jeg nævner: Hvad bilder I jer egentlig ind?! I bør skamme jer til kvalmens rand. I riskerer at ødelægge livet for andre mennesker og også deres små børn. Det er faktisk alvor det her venner! Det er fint I er opmærksomme, men med mindre i er fluen på væggen hjemme hos de indberettede kvinder og oplever alt der sker hos dem, så aner I faktisk slet ikke, hvem de er og hvad de er.

Det I bliver serveret for herinde på de sociale medier er kun en brøkdel af virkeligheden, så selvom I FØLER I ved alt, så ved I faktisk ‘æk og en skid. Jeg er ked af at afsløre det for jer, men på de sociale medier, og især Instagram, som er et medie der fungerer på den, at man fx viser billeder af forskellige situationer i sit liv, tillader konceptet at man rent faktisk sørger for at lægge billeder op, som man har opsat. Selvfølgelig er der også rå ufiltrerede billeder, men mange billeder er ikke bare tilfældige stunder der er knipset og smidt op. De er nøje udvalgte, for at de ser så lækre ud som muligt.

De 2 kvinder følger jeg HVER DAG og de er blevet en fast del af min morgenrutine. De er simpelthen så bad ass og jeg elsker dem for deres ærlighed, for de er nemlig ligepræcis det – ÆRLIGE! De viser os faktisk hvordan livet er, og hvordan det skal leves, så giv dem nu lige et løft opad, i stedet for at sætte jer på dem. De fortjener fanme den største og hårdeste highfive der kan produceres mellem 2 hænder!

Mødre, lad os nu for fanden løfte hinanden. Mor livet kan sgu være hårdt, for os ALLE – også dem, der kun viser glimmer på Instagram. Vi går alle på toilettet, vi har alle både gode og dårlige dage, vi har alle dage hvor vi er flyvende og lykkefølelsen ingen ende vil tage, og vi har alle dage, hvor vi føler at vi er en synkende skude forfulgt af uheld og enormt søvnunderskud. Vi er ALLE bare mennesker!

Det var lige mine ord sådan en smuk og solskinbeskinnet fredag! Kan I alle have en rigtig dejlig dag, både jer som er ualmindeligt snerpede, og så alle jer andre, som måske endda fejrer fredagen med et glas vin og lidt sex! 🙂

Kan man andet, end at blive glad helt ind i sjælen, når solen skinner så smukt og det her er udsigten.

//Nicole

One thought on “Mødre – lad os løfte hinanden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *