Mama and Instagram are back!

Hanen er en syvsover!

Så er jeg oppe ved overfladen igen, efter en noget anderledes og hektisk dag i går. Som I jo ved fordi I (selvfølgelig) så min story (eller gjorde I, der var jo nedbrud på INSTA!!!), så var der der lidt stille på bloggen, men som jeg lovede jer, som ville jeg vende frygtløs tilbage – and here I am!

Vores dag herhjemme startede med at vores søde lille trold sov helt til klokken 06.30!!! Vi er normalt A-typerne som vækker hanen (sløv type den er), men i dag var det altså anderledes, og jeg føler mig som født på ny efter så mange timers søvn. Sikke en skøn dag det da kun kan blive!

Arvingen blev afleveret i gæstedagpleje og moren fik trænet, så nu skal der ordnes endnu mere forberedelse til ferien. Jeg bliver – åbenbart – ved med at mangle alle mulige ting til den ferie. Jeg begynder at tvivle på, om vi kan have det hele med? Jeg har lige tilføjet en Beco svømmevest til baggagen, så fin og så…. FYLDIG?! Den skal jo have sin egen kuffert – WTF! Nå skidt pyt, safety first, og så må vi sende et læs i forvejen 🙂

Beco svømmevest - rigtig fint design, og med en smart strop, så vesten ikke kan falde af.

Jeg elsker at have en masse ærinder ude i byen og jeg elsker at planlægge. Måske jeg skulle blive wedding planner ligesom Jennifer Lopez i den der film, I ved nok? Eller bare personlig “jeg-holder-styr-på-dit-liv”-person for en eller anden?? Der skal nok være nogen som kunne bruge sådan en.

Nå, men apropos, så tror jeg hellere, at jeg må komme i gang med dagens gøremål! Listen er laaaaa-aaaaaang 🙂

Ha’ en fornøjelig dag og husk nu, at du bliver hvad du tænker og DU er selv ansvarlig for, at opbygge gode stærke tanker.

//Nicole

One thought on “Mama and Instagram are back!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *