Jeg kan ikke følge med…

Jeg husker det helt klart og tydeligt. Jeg vågner kl 03.35 og mærker (hvad jeg efterfølgende fandt ud af var) den første lille ve, som ligeså stille aftager igen…

Min fødsel var fuldstændig fantastisk, helt og aldeles ubeskrivelig fantastisk. Jones og jeg nailede det der teamwork til UG, – ‘kæft hvor var vi seje og ‘kæft hvor jeg glæder mig til næste gang!

Jeg husker den, som var det i går, og det er også derfor, at jeg simpelthen ikke fatter, at min lille baby faktisk ikke er så lille mere… hun er ikke en lille bitte baby, men en lille pige, som udtrykker sin egen (meget stærke) vilje, hun taler og hun løber rundt og svinger sig i gardinerne.

Hun er halvandet år og en slat, men hvornår er hun egentlig blevet det? For hun var da lige halvanden TIME og en slat? … Jeg kan ikke følge med, og jer andre med børn, går jeg ud fra, har den nogenlunde magen til. Jeg forstår godt de mennesker, som bare bliver ved og ved og ved og ved med at producere små miniudgaver af dem selv, for det er jo fandme ret fantastisk (og hårdt, bevares) med sådan nogle små chubby cheeks.

Men noget, som er en del mindre vidunderligt er, hvor ofte sådan en børnegarderobe skal udskiftes, fordi arvingen vokser omtrent ligeså hurtigt som ukrudtet mellem fliserne. Ja ja, jeg ved godt at mange af sagerne kan sælges igen – hvis man havde al tid i verden og havde det helt og aldeles fortrinligt med at tilbringe mere tid på posthuset end derhjemme. I har så nu luret, at det er en minimal andel af sagerne jeg faktisk får solgt igen.

Njå, men altså det er jo ikke en hemmelighed, at ligeså frustreret jeg bliver over at barnet “nu igen” er vokset ud af tøjet, ligesåmeget ELSKER jeg at shoppe til hende – juhhuuuuu! Det er én af mine absolut yndlingsbeskæftigelser i hele verden! I kid you not, jeg nyder det i fulde drag og jeg bruger gerne maaaaaaaaa……..aaaange timer på det, og jeg ringer gerne sammen med både min mor og mine søstre (mange gange), for at høre, hvad de synes om mine fund og sammensætningen af mine items.

Jones er nok min diametrale modsætning hvad shopping angår. Han elsker når han IKKE skal deltage i shoppingen og IKKE bliver spurgt ind til, hvilke vanter hans synes passer bedst til flyverdragten, som også skal passe til både hue, støvler og meget gerne også trøjen indenunder. Det er PISSE VIGTIGT jo! Arj Nicole, det er det altså ‘æk…. Ehm, jo. Det er det. Jeg elsker sgu selv, at tage et lækkert outfit på og hele pisset så matcher og ser lækkert ud – så føler man den sgu. Et imaginært “wiiiiiiiitwiuuuuuu” lyder for det indre øre. Alt er godt.

Status er, at motter er i gang med at skifte garderoben ud ATTER en gang, da Leonora nu er på vej i størrelsen 98 med allerhelvedes hastige skridt (hun er faktisk nærmest i galop). Nu er næste stop også vinter og det betyder jakker, flyverdragter, støvler, varm strik, lækre huer og varm kakao! YAS, jeg elsker det. Så nu skal der shoppes – IGEN!

One thought on “Jeg kan ikke følge med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *