Hasta Luego – eller

Ja, jeg ved ‘æk lige hvad det hedder på græsk.

Ferie, ferie, ferie!!

Njå, men nu er vi i fuld gang med ferien og snart smutter vi udenlands og får lidt mere sol, strand og cocktails! Turen går herhen: https://www.spies.dk/cypern/ayia-napa/sunwing-sandy-bay-beach læks!

Vi har jo dæleme planlagt fornuftigt i år, eftersom vi har været mega heldige med vejret – win! Og vi elsker sol og varme, så det bliver najs at vi får endnu mere af det, nu når det almindelige danske sommervejr returnerer.

Vi skal, som jeg før har nævnt, på ferie med min ene søster og hendes søde familie, og nu er det altså for alvor tæt på og oh my, hvor jeg glæder mig! Jeg har forberedt ferien i rundt regnet 3 måneder (I know, ridiculous right?) men kombinationen af den ekstremt forlængede levering af goodie bestilt fra nettet og så min dårlige evne til at huske i ret meget mere end cirka 3 minutter, gør så, at jeg har været afsted et utal af gange, for at handle sager ind.

Nu må det briste eller bære – heldigvis er begrebet “butikker” også kendt der, hvor vi skal hen, så mangler vi MOD FORVENTNING noget, så kan det nok skaffes.

Indtil videre har vi brugt starten af ferien på at ses med venner og familie. Min mor og hendes mand har henover sommeren fået lavet en masse lækkert ved deres have, så alle var inviteret til bålfest med mad over bål og grill og det var simpelthen så hyggeligt!

Familiehygge på bondegården 🙂
Ja. Jeg har været spejder

De bor på en rigtig hyggelig gård som bare et toptunet og gennemrenoveret med lækre materialer – hop over og tjek min mors blog, hvor hun har meget mere omkring livet på bondegården og deres liv i dejlige Spanien – https://mormormedstiletter.dk

Åhhhh cute <3

Der bliver lidt stille på bloggen, for den bliver hjemme og holder ferie, men I skal nok komme med til poolen alligevel, hvis I følger mig på instagram! 🙂 https://www.instagram.com/nicolelaustrup/

Vi er i gang med ferieafslapningen!

So long guys! 🙂 God sommer!

//Nicole

One thought on “Hasta Luego – eller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *